Over ons

Een lang gekoesterde wens van Roger van den Broeke is met de Happy Indo Foodtruck uitgekomen!

Ons verhaal

Bij Indische families staan eten, drinken en muziek altijd centraal.

Iedere verjaardag of feestdag wordt altijd gevierd met vrienden en veel familieleden, ook komen de gitaren dan tevoorschijn, wordt er gezongen en worden de heerlijkste gerechten op tafel gezet. Mama, oma en andere familieleden toverden de lekkerste gerechten, koekjes en snacks uit de keuken. 

Als kleine jongen, die nog maar net boven het fornuis uitkwam, ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in koken.  Als ik aan mijn moeder vroeg hoeveel ik van bepaalde kruiden moest gebruiken, kreeg ik altijd het antwoord: ‘een beetje van dit, een beetje van dat en proeven’ maar nooit exacte hoeveelheden, “als maar gurih” (smaakvol) zei ze altijd.

Chef Cuisinier Charmaine kan al haar creativiteit kwijt in deze ‘Journey’

Ook Charmaine, eveneens van Indische afkomst, heeft hetzelfde verhaal.  Gastvrijheid, gezelligheid en eten zijn met de paplepel ingegoten! Zij maakt van ieder gerecht een feest!

Van steeds meer mensen hoorden wij dat het eten wat we maken echt lekker is. Hierdoor kregen wij de bevestiging en steeds meer de behoefte om iets professioneels met ons eten te doen.  We zijn begonnen met het verzorgen van catering op locatie en toen vrienden van ons vroegen; “Waarom beginnen jullie geen foodtruck?” begon het bij ons gelijk te kriebelen.

In 2016 hebben we een oude schaftwagen gekocht, totaal gestript, gerestaureerd en omgetoverd tot een ware keuken op wielen. Ingericht met professionele horeca-apparatuur en een uitstraling waar je Happy van wordt. Dat is onze HappyIndo Foodtruck, van hieruit bereiden wij en serveren wij authentieke Indische gerechten. Gebaseerd op oude familierecepten en geïnspireerd door de liefde die onze oma’s, moeders, ooms en tantes in hun gerechten deden.

Energy flows where the attention goes

Foodtruck

8 vierkante meter mobiele keuken waar de heerlijkste gerechten worden bereid

gastvrijheid

Voel je thuis en relax

muziek voor de juiste sfeer

Rock & Roll, Country, Soul, Salsa, Top40 voor ieder feest de juiste playlist

Onze hardlopers

Heb je een bedrijfsevenement, bruiloft of andere party en je wilt kennis maken met de smaken van HappyIndo, kom dan naar een van de vele evenementen, Foodtruck festivals of Pasar malams waar wij te vinden zijn.

roti pangang met daging rendang

brood van de grill / Rendang / atjar

7.50
lekkere trek

Pandan rijst / groenten / vlees / toppings

12.00

de keukenbrigade

Gezelligheid en gastvrijheid in combinatie met eten, drinken en muziek, daar staat ‘de Indo’ bekend om. Met onze Crew en de HappyIndo Foodtruck, maken wij uw feest compleet en kunt u de gasten trakteren op heerlijk eten. Van Indische snacks en broodjes rendang, saté etc. tot een complete Indische rijsttafel.