Recensies

Eén van de kernwaardes van ons bedrijf is:

“Volle tevredenheid van onze opdrachtgever en gasten”

Dit vinden onze gasten

Altijd een constante kwaliteit leveren is topsport. Toch zullen wij altijd blijven gaan voor de 5 sterren!

5/5
5/5
waardering van onze gasten
Afgelopen zondag heeft Roger met zijn team een geweldige bijdrage aan ons tuinfeest voor ca 60 personen geleverd. We hadden al fantastisch weer en de foodtruck was daar bovenop een ultieme verrassing voor de gasten met heerlijke hapjes. Happy Indo is punctueel, enthousiast, vriendelijk en een bijzondere ervaring waar onze gasten erg lovend over waren. Echt een aanrader !
Familie Van Pol
Je voelt je daar zeer welkom! De naam verklapt het al een beetje, de kaart bevat Oosterse gerechten. Zowel voor de vleeseter als de vegetarische mensen, samen hebben we heerlijk gegeten.
Wilfred Bronswijk
Het allerlekkerste Indische eten dat ik ooit gegeten heb. Bovendien een superleuk team en lekkere muziek tijdens het voorbereiden. Bedankt voor een onvergetelijke dag! Zou ze zeker aanbevelen, wat wil een mens nog meer! Ik kijk alweer uit naar de volgende keer, mocht zelfs een hapje extra nemen. Oprecht de leukste foodtruck experience van NL: selamat makan!
Jason de Krijger
Een absolute aanrader als je van goed en lekker Indisch eten houdt! Goede kwaliteit eten, gevarieerd menu en vriendelijke bediening! Pansit lekker knapperig, lekkere sambal rawit manis , saté met gado gado was heerlijk. Wij hadden de nasi rames ayam/babi en de babi merah was erg lekker. Als dessert pandan ijs met spekkoek.
J. van Stralendorff
Heerlijk mogen genieten van de Indische gerechten van "Happy Indo" Zooooo lekker💯💯💯
Barbara Sanchez
Heerlijke broodjes Ajam Pangang en super gezellige, vriendelijke mensen. Hier word je gewoon blij van. Gezellige muziek en heel persoonlijk door een 'gastvrouw' voor de Foodtruck te zetten. ☆☆☆☆☆
Laura van D
Héérlijk gegeten, wat een super leuke mensen werken hier!
Ginny van R

Reserveren

Uiteraard doen wij er alles aan, om ook van u een mooie recensie te krijgen!

de beller is sneller 🙂
+31 622801396